Općina Jajce

Aktuelnosti

Objavljene Preliminarne liste za dodjelu stipendija Općine Jajce u školskoj 2017/2018. godini

stipendije1Općinska Komisija za dodjelu stipendija utvrdila je preliminarne Liste za dodjelu stipendija Općine Jajce u 2017/2018. godini. Na Javni poziv pristiglo je ukupno 234 prijave, od toga 204 prijava koje ispunjavaju uslove Javnog poziva, dok je 30 prijava koje ne ispunjavaju sve uslove  konkursa.
 
U skladu sa Odlukom o kriterijima za dodjelu stipendija Općine Jajce Komisija je izvršila bodovanje, te sastavila Preliminarnu listu za prvu godinu studija, Preliminarnu listu za ostale godine studija, te listu studenata koji ne ispunjavaju uslove konkursa.
 
Preliminarnu listu za prvu godinu studija PREUZMITE OVDJE
 
Preliminarnu listu za ostale godine studija PREUZMITE OVDJE
 
Preliminarnu listu studenata koji ne ispunjavaju uslove konkursa PREUZMITE OVDJE
 
Komisija je dana 2.3.2018. godine objavila Preliminarne liste na Oglasnoj ploči Općine Jajce od kada počinje teći rok za prigovor na preliminarnu listu.
 
Na  preliminarnu listu može se izjaviti prigovor Komisiji u roku od 8 dana od dana objave liste na Oglasnoj ploči Općine Jajce. Po isteku roka za prigovor Komisija će sačiniti konačnu listu i istu javno objaviti. 
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Live web kamere iz Jajca

cam1cam2

Live kamere rade sa Mozila Firefox-om i Internet Explorerom sa instaliranim VLC plugin-om.

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Stipendije Objavljene Preliminarne liste za dodjelu stipendija Općine Jajce u školskoj 2017/2018. godini