Općina Jajce

Dijaspora za razvoj - Online Biznis Forum i b2b sastanci sa bh.dijasporom "Potencijali i perspektive investiranja u metalski sektor i prateće industrije u BiH"

DijasporapozivprivredaProjekat „Dijaspora za razvoj“ (D4D), koji  je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH, u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA i partnerskim općinama,  među kojima je i Jajce, organizuje poslovni online Biznis Forum za predstavnike bh.dijaspore, lokalnih zajednica, bh. poduzetnika i udruženja iz oblasti metalskog sektora i pratećih industrija.

Biznis Forum ima za cilj da predstavi potencijale za ulaganje bh.dijaspore u metalski sektor i prateće industrije, prezentira uspješne priče dosadašnjih investitora, te da kroz individualne b2b sastanke podrži lokalne zajednice i bh. poduzetnike u pronalasku svojih potencijalnih investitora i poslovnih partnera iz bh.dijaspore.
 
Biznis Forum će se održati online 7.aprila 2021.god. (srijeda) sa početkom u 10 sati, a za učešće je potrebno izvršiti registraciju na web platformi https://metal-d4d.b2match.io/
 
Kompletan sadržaj Biznis Foruma i upute preuzmite u Pozivu i Agendi OVDJE
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Dijaspora Dijaspora za razvoj - Online Biznis Forum i b2b sastanci sa bh.dijasporom "Potencijali i perspektive investiranja u metalski sektor i prateće industrije u BiH"