Općina Jajce

Javna rasprava - Nacrt izmjene i dopune urbanističkog projekta „Trgovačkog centra – Željeznička stanica“ Jajce

web grbSlužba graditeljstva/urbanizma, prostornog uređenja, geodetskih, katastarskih i imovinsko pravnih poslova Općine Jajce objavljuje JAVNU RASPRAVU o Nacrtu izmjene i dopune urbanističkog projekta „Trgovačkog centra – Željeznička stanica“ Jajce.

Javna rasprava će trajati u periodu od 1.6.2022. godine do 15.6.2022. godine.

POZIV ZA JAVNU RASPRAVU preuzmite OVDJE

Poziv za Javne konsultacije u projektu Projektiranje i studije za poboljšanje ceste na SEETO ruti 2a, dionica Banja Luka - Ugar (MELR) – Lašva

web grbU Jajcu će, u utorak, 10.5.2022. godine, u okviru projekta  „Projektiranje i studije za poboljšanje ceste na SEETO ruti 2a, dionica Banja Luka - Ugar (MELR) – Lašva, Lot 1 i Lot 2, Bosna i Hercegovina“, biti održane Javne konsultacije.

Opširnije...

Poziv za Javnu raspravu - Istraživanje i eksploatacija mineralne sirovine arhitektonsko građevinskog kamena na lokalitetu Butila

JAVNA RASPRAVA copyOpćina Jajce objavljuje POZIV za Javnu raspravu na temu: Istraživanje i eksploatacija mineralne sirovine arhitektonsko građevinskog kamena na lokalitetu Butila, općina Jajce. 
 
Javna rasprava će se održati se 20.12.2021.godine, ponedjeljak, u Velikoj sali Općine Jajce sa početkom  u 11:00 sati.
 
Poziv za Javnu raspravu preuzmite OVDJE
 

Javna rasprava - Istraživanje i ekspoatacija kamenog materijala na lokalitetu uz postojeći kamenolom Tromeđa-Krš

web grbKomisija za provođenje javne rasprave upućuje POZIV ZA JAVNU RASPRAVU Istraživanje i ekspoatacija kamenog materijala na lokalitetu „Općina Jajce lokalitet uz postojeći kamenolom Tromeđa-Krš općina Dobretići“.
 
Poziv i Program Javne rasprave preuzmite OVDJE
 

Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Budžeta/Proračuna općine Jajce za 2022. godinu

web grbOpćinsko vijeće Jajce je na svojoj 4. redovnoj sjednici održanoj 17.11.2021. godine usvojilo u formi Nacrta Odluku o Budžetu/Proračunu Općine Jajce za 2022. godinu, čime je počela i javna rasprava o ovom dokumentu. 
 
Javna rasprava o Nacrtu Budžeta općine Jajce za 2022. godinu trajat će do 16.12.2021. godine. U tom periodu svi korisnici Budžeta, zainteresovani građani, nevladine organizacije i udruženja svoje prijedloge na Budžet općine Jajce za 2022. godinu mogu dostaviti u pisanoj formi u Kabinet Općinskog Načelnika ili putem elektronske pošte na e mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Opširnije...

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Javne rasprave