Općina Jajce

Javni poziv - Uvid u Glavni projekat u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti - naselje Bučići

web grbNa osnovu člana 66. Zakona o prostornom uređenju („Službene novine SBK/KSB“, broj 11/14) Služba graditeljstva/urbanizma, prostornog uređenja, geodetskih, katastarskih i imovinsko-pravnih poslova raspisuje JAVNI POZIV za uvid u: 
 
GLAVNI PROJEKAT radi izjašnjenja u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti za  izgradnju za izgradnju stambenog objekta unaselju Bučići, po zahtjevu podnositelja Alema Makića. Uvid se može izvršiti lično ili putem punomoćnika dana 5.10.2023. godine, četvrtak, u periodu od 11:00 do 13:00 sati, u zgradi Općine Jajce (kancelarija br. 46).
 
Osobe koje se odazovu ovom pozivu dužne su dokazati da su stranke u postupku. Ako stranke u postupku ne pristupe uvidu u projektnu dokumentaciju u određenom roku, smatra se da im je pružena mogućnost uvida u projekat, te ista iz tog razloga ne mogu tražiti obnovu postupka, pa će se postupak izdavanja urbanističke saglasnosti nastaviti u skladu sa Zakonom o prostornom uređenju („Službene novine SBK/KSB“, broj 11/14).
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Javni pozivi Javni poziv - Uvid u Glavni projekat u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti - naselje Bučići