Općina Jajce

Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos - referent vatrogasac vozač

web grbOpćina Jajce objavljuje JAVNI  OGLAS za prijem namještenika u radni odnos u Općini Jajce na neodređeno vrijeme na poziciji:
 
Referent vatrogasac vozač u Službi civilne zaštite - 2 izvršioca
 
Javni oglas preuzmite OVDJE
 

Javno otvaranje ponuda za dodjelu podrejona, vezova i zimovnika za plovila u zakup

web grbKomisija za dodjelu podrejona, vezova i zimovnika za plovila u zakup obavještava o Javnom otvaranju ponuda pristiglih na Javni oglas za dodjelu istih.
 
Javno otvaranje ponuda bit će upriličeno u maloj sali Općine Jajce u srijedu, 14.6.2023. godine s početkom u 11:00 sati. 
 
Pozivaju se prijavljeni i svi zainteresovani da pristupe Javnom otvaranju pristigle dokumentacije na Javni oglas za dodjelu podrejona, vezova i zimovnika za plovila u zakup. 
 

Prvo stambeno zbrinjavanje

web grb copyKomisija za odabir korisnika subvencije za prvo stambeno zbrinjavanje na području Općine Jajce objavila je Preliminarnu listu aplikanata koji ispunjavaju opće/posebne uslove za subvencioniranje prvog stambenog zbrinjavanja (3. krug).

Listu možete preuzeti OVDJE

Prijem dva pripravnika- vatrogasca u Službi civilne zaštite Općine Jajce

web grb copyNa osnovu člana 37. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije BiH“ broj 49/05) i člana 105. i 108. Zakona o zaštiti od požara i vatrogastvu („Službene novine Federacije BiH“ broj 64/09),

Općinski načelnik objavljuje

J A V N I O G L A S
za prijem pripravnika u Službi civilne zaštite Općine Jajce

Javni oglas preuzmite OVDJE

Obavijest za poljoprivredne proizvođače

obradaSlužba privrede/gospodarstva Općine Jajce izdala je obavijest za sve poljoprivredne proizvođače zainteresovane za povrata sredestava kod Federalnog ministarstva poljporivrede, vodoprivrede i šumarstva. Obavijest možete preuzeti OVDJE

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Oglasi