Općina Jajce

Bajramska čestitka i poziv za Bajramski prijem

bajramskacestitka malaObilježavajući Ramazanski Bajram Načelnik Općine Jajce Edin Hozan upriličiće  Bajramski prijem koji će se održati u nedjelju, 25.6.2017. godine u 7:30 sati u Gradskom parku. U slučaju kiše prijem će biti upriličen u zgradi Doma kulture. Biće to prilika da se u krugu prijatelja i saradnika podijeli bajramska radost i uputi bajramska čestitka. Pozivamo građane da svojim prisustvom uveličaju Bajramski prijem.

Opširnije...

Načelnik Općine Jajce posjetio porodice u povodu Bajrama

bajramposjete1U povodu Ramazanskog Bajrama Načelnik Općine Jajce Edin Hozan posjetio je danas nekoliko porodica u naseljima Vinac, Divičani i gradskom području i tom prilikom, uz želje za sretan Bajram, uručio im novčane poklone i pakete hrane.

Opširnije...

Nastavak Konstituirajuće sjednice OV Jajce

web grbNastavak konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća Jajce zakazan je za srijedu, 28.6.2017. godine s početkom u 14:00 sati u Velikoj sali Općine Jajce.

Mamograf predat Općoj bolnici Jajce - pregledi za građane Jajca besplatni

mamograf1Koalicija nevladinih organizacija „Zajedno“ iz Jajca, koja se bavi promicanjem mira, tolerancije, međuetničke snošljivosti i osuda zločina iz mržnje uspješno je privela kraju aktivnost prikupljanja sredstava za nabavku mamografa za potrebe građana Jajca. Koaliciju „Zajedno“ čini 18 nevladinih organizacija koje djeluju na području Jajca, a ovu aktivnost poveli su na inicijativu Udruženja građana oboljelih od karcinoma dojke „NADA“ Jajce i njene predsjednice Dževahire Šehović.

Opširnije...

Bilten Općine Jajce

Bilten copyOpćina Jajce u saradnji sa nezavisnim portalom Jajce online priprema mjesečni Informativni bilten Općine Jajce koji ćete u elektronskoj formi moći prelistati svaki mjesec. Izdanje za mjesec maj 2017. godine možete preuzeti sa naše naslovnice ili putem linka  
 
 
U Biltenu će biti sumirane mjesečne aktivnosti, tekstovi i fotografije koje ste možda preskočili pročitati, a zaslužuju Vašu pažnju. Također, u Biltenu ćemo najaviti i događaje za naredni mjesec. Izdanje za mjesec juni 2017. godine je već u pripremi. 
 

Live web kamere iz Jajca

cam1cam2

Live kamere rade sa Mozila Firefox-om i Internet Explorerom sa instaliranim VLC plugin-om.

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Vijesti