Općina Jajce

Vijesti

Košarkaši KK "Vodopad" sretno doputovali u prijateljsku posjetu u Szekszárd

KKuSexazrd2U šestodnevnu posjetu prijateljskom gradu Szekszárd u Mađarskoj jutros su otputovali članovi Košarkaškog kluba „Vodopad“ Jajce. Kadetsku i pionirsku selekciju KK „Vodopad“ Jajce ugostiće košarkaši iz Szekszárda.
 
Direktor i trener Kluba Denis Zjajo i njegovi pomoćnici Edis Redžić, Aziz Bašimamović, Kenan Popaja i Kenan Čejvan odabrali su 24 igrača za ovo šestodnevno putovanje u Mađarsku. Tokom boravka u Mađarskoj naši košarkaši odigraće prijateljske susrete sa domaćinima i klubovima iz susjednih gradova Baja i Paks, a planirano je da se odradi nekoliko zajedničkih pokaznih treninga s mađarskim klubovima, što će biti svojevrsna prilika kako za učenje tako i za napredovanje. Biće ovo prilika i za nova druženja, ali i posjetu znamenitostima Szekszárda i obilazak Budimpešte, jednog od najljepših evropskih gradova. 
 
Košarkaši KK „Vodopad“ sretno su doputovali u Mađarsku i nakon smještaja i ručka već su aktivni u Aquaparku, prepustili su se uživanju i relaksaciji pred sutrašnje utakmice. Želimo našim košarkašima ugodan boravak i uspješno odigrane utakmice i sigurni smo da će svojim nastupima svoj grad i Klub predstaviti u najboljem svjetlu.
 
KKuSexazrd5 KKuSexazrd9
 
KKuSexazdrd8 KKuSexazdr4
 
 

Live web kamere iz Jajca

cam1cam2

Live kamere rade sa Mozila Firefox-om i Internet Explorerom sa instaliranim VLC plugin-om.

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Vijesti Košarkaši KK "Vodopad" sretno doputovali u prijateljsku posjetu u Szekszárd