Općina Jajce

Vijesti

Poziv na radionicu Agencije za javne nabavke i Evropske banke za obnovu i razvoj

javnenabaradAgencija za javne nabavke BiH u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) poziva zainteresovane učesnike da se registruju za učestvovanje na besplatnoj dvodnevnoj radionici o Politikama i Pravilima nabavke Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koja će se održati 13. i 14. septembra 2017. godine u Banja Luci.

Teme radionice su pravila nabavke EBRD-a i pravila u projektima javnog sektora koje finansira EBRD. Ova radionica ima za cilj što bolje upoznati učesnike sa dobro osmišljenim nabavkama i politikama Banke te uspostaviti profesionalni dijalog o najboljim praksama nabavke kako bi se osigurala kvalitetna konkurencija na projektima u javnom sektoru.
 
Radionica je usmjerena na službenike koji obavljaju javne nabavke kod ugovornih organa i za zaposlene za nabavku EBRD-ijevih klijenata. To će biti izuzetna prilika za stručnjake za nabavku i praktičare za interakciju sa osobljem Banke kao i između sebe, radi razmjene znanja i iskustava vezanih za najbolje prakse u nabavci.
 
Radionica će biti dvojezična- engleski i službeni jezici BiH.
 
Detaljnije na linku:
NAPOMENA 
 
Broj učesnika radionice je ograničen. Planiran je ukupan broj od 100 učesnika. Prvih 100 zainteresiranih učesnika koji se prijave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. najkasnije do 08.09.2017. (petak) biće registrovani za radionicu.
 

Live web kamere iz Jajca

cam1cam2

Live kamere rade sa Mozila Firefox-om i Internet Explorerom sa instaliranim VLC plugin-om.

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Vijesti Poziv na radionicu Agencije za javne nabavke i Evropske banke za obnovu i razvoj