Općina Jajce

Vijesti

Obezbijeđeno učešće jajačkih poduzetnika na 6. Sajmu obrta, poduzetništva i turizma SBK/KSB

donjivakufsajamOpće udruženje obrtnika poslodavaca Donji Vakuf, pod pokroviteljstvom Vlade SBK/KSB i Općine Donji Vakuf, organizuje "6. Sajam obrta, poduzetništva i turizma SBK/KSB 2017". Sajam će biti održan u periodu od 22. do 24. novembra 2017. godine u Sportskoj dvorani u Donjem Vakufu, a ima za cilj povezivanje i upoznavanje privrednika iz regije, povećanje proizvodnje i izvoza, promovisanje privrednih potencijala Srednjobosanskog kantona i širenje liste partnera i područja plasmana roba i usluga. Posjetitelji 6. Sajma obrta, poduzetništva i turizma SBK/KSB i ove godine će imati priliku probati nešto iz bogate ponude gastro kutka tradicionalnih bosanskih jela.

Tim povodom članovi Organizacionog odbora posjetili su Općinu Jajce i sastali se sa Načelnikom Edinom Hozanom. Općina Jajce podržaće učešće jajčkih privrednika i malih obrtnika koji će imati priliku predstaviti svoje proizvode na ovom Sajmu, tim više što će to značiti i okupljanje proizvođača s područja Kantona i njihovo povezivanje u budućim zajedničkim nastupima na tržištu. Općina Jajce za sve izlagače s prostora općine Jajce obezbijediće besplatan izložbeni prostor, a svi zainteresovani privredni subjekti, poljoprivredni proizvođači i mali obrtnici trebaju svoje učešće prijaviti u Službu privrede/gospodarstva Općine Jajce, ured broj 50.

donjivakufsajam1 donjivakusajam2

Live web kamere iz Jajca

cam1cam2

Live kamere rade sa Mozila Firefox-om i Internet Explorerom sa instaliranim VLC plugin-om.

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Vijesti Obezbijeđeno učešće jajačkih poduzetnika na 6. Sajmu obrta, poduzetništva i turizma SBK/KSB