Općina Jajce

Obavijest o privremenoj izmjeni režima saobraćaja dijelom ulica ZAVNOBiH-a i Kozluk

web grbObavještavamo građane da je u periodu od 2.3.2023. godine do 30.4.2023. godine na snazi Odluka o privremenoj izmjeni režima saobraćaja dijelom ulice ZAVNOBiH-a od raskrsnice sa ulicom Maršala Tita do raskrsnice sa ulicom Nikole Šopa. U periodu primjene ove Odluke dozvoljava se jednosmjerni saobraćaj putničkim vozilima dijelom ulice ZAVNOBiH-a, od raskrsnice sa ulicom Maršala Tita do raskrsnice sa ulicom Nikole Šopa. Ovom trasom dozvoljava se kretanje i službenih vozila Oružanih snaga BiH, MUP-a, hitne pomoći, vatrogasne službe, pokopnih društava, komunalnih preduzeća, dostavna vozila, vozila Elektroprivrede i telekomunikacija. Ovaj dio ulice sadrži dvije saobraćajne trake od kojih je lijeva traka namijenjena za kretanje putničkih vozila, a desna traka služi za zaustavljanje vozila. Vozila koja se kreću navedenim dijelom ulice obavezno vrše radnju skretanja u ulicu Nikole Šopa. Vozila koja ulaze u ulicu ZAVNOBiH-a kroz Banjalučku kapiju obavezno se kreću desno u ulicu Nikole Šopa.

Obavještavamo građane da je u periodu od 2.3.2023. godine do 30.4.2023. godine na snazi Odluka o privremenoj izmjeni režima saobraćaja dijelom ulice Kozluk, od društvenog doma Kozluk do spoja sa magistralnom cestom M16. U periodu primjene ove Odluke dozvoljava se dvosmjerni saobraćaj dijelom ulice Kozluk, od društvenog doma Kozluk do spoja sa magistralnom cestom M16.

 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Vijesti Obavijest o privremenoj izmjeni režima saobraćaja dijelom ulica ZAVNOBiH-a i Kozluk