Općina Jajce

klikovdje

Predmet zahtjeva Zahtjev Datum Tip zahtjeva Status
View issue
Osnivanje EKO POLICIJE na podrucju opcine Jajca

Postovani, Nakon stvorenih deponija smeca uz obale Plivskog Jezera kao i na mnogim drugim mjestima, mi, gradjani Jajca, zahtjevamo od Opcine Jajce a u saradnji sa JKP Cistoca i Zelenilo da konacno donesu odluku o osnivanju EKO POLICIJE koja je neophadna na nasoj opcini. Zahtjevi su upuceni i ranije ali odgovora i reakcije nadleznih jos uvijek nema. Krajnje je vrijeme da se pocnemo odgovorno brinuti o okolini u kojoj zivimo! Hvala na razumjevanju i saradnji!

2020-12-22 Čišćenje ulica i javnih površina Otvoren
View issue
Divlja deponija građevinskog otpada u ulici Kralja Stjepana Tomasevica

Poštovani,

već duži vremenski period građevinska firma Struktura d.o.o. svoj građevinski otpad odlaže u ulici Kralja Stjepana Tomaševića koja vodi prema Plivskim jezerima. Svi turisti (a i lokalno stanovništvo) koji dolaze u naš grad i žele doći do konobe Slapovi, kupališta brana, auto kampa Jajce, Plivskih jezera,... moraju proći pored te deponije koja daje jako "lijepu" sliku našeg grada. Tko je odgovoran da se naredi uklanjanja te deponije ?

Unaprijed hvala

LP

2020-07-03 Divlje deponije Završen
View issue
Izgradnja hotela

Poštovana gospodo, interesuje me procedura koja postoji za gradnju hotela na Plivskom jezeru. Voleo bih da znam po kom redu i koja dokumenta treba da spremim da bi počeo gradnju hotela na lokaciji Plivskog jezera ?

2020-05-11 Čišćenje ulica i javnih površina Završen
View issue
Javna rasvjeta

Pozdrav,zanima me zasto vec duzi vremski perioad(2 godine) ne radi dosta sijalica u ulici Stjepana Tomasevica,preciznije tocno kod renovirane zgrade ispod Srednje Strukovne Skole. Hvala

2020-01-20 Javna rasvjeta Završen

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Servis 48h