Općina Jajce

Nacrt Zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade

grb sbk smallMinistarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova SBK/KSB uputilo je u javnu raspravu Nacrt Zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade kojim se uređuju korištenje, održavanje i upravljanje zajedničkim dijelovima i uređajima stambenih i stambeno poslovnih zgrada, međusobni odnosi etažnih vlasnika, upravljanje zgradom, naknada za održavanje i upravljanje zajedničkim dijelovima i uređajima zgrade i obaveze nadležne općine, kaznene odredbe, te druga pitanja od značaja za stambenu politiku. Održavanje zajedničkih dijelova zgrada i upravljanje zgradama je javni interes u cilju zaštite života i sigurnosti ljudi i imovine.

 
Pozivamo predsjednike kućnih savjeta stambenih zgrada na području općine Jajce da preuzmu Nacrt Zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade i o istom daju mišljenja.
 
Nacrt Zakona možete preuzeti na linku OVDJE
 
Sve vaše komentare, prijedloge i sugestije na isti možete dostaviti Službi za stambeno komunalne poslove, obnovu, raseljene osobe i izbjeglice Općine Jajce, Ured broj 53.
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Javne rasprave Nacrt Zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade