Općina Jajce

Obavijest o Javnom otvaranju ponuda za dodjelu podrejona, vezova i zimovnika za plovila u zakup

web grbKomisija za dodjelu podrejona, vezova i zimovnika za plovila u zakup obavještava o Javnom otvaranju ponuda pristiglih na Javni oglas za dodjelu istih.
 
Javno otvaranje ponuda bit će upriličeno u maloj sali Općine Jajce u srijedu, 29.5.2024. godine s početkom u 11:00 sati. 
 
Pozivaju se prijavljeni i svi zainteresovani da pristupe Javnom otvaranju pristigle dokumentacije na Javni oglas za dodjelu podrejona, vezova i zimovnika za plovila u zakup. 
 

JAVNI OGLAS za prijem namještenika u radni odnos u Općinu Jajce

web grbOpćina Jajce objavljuje JAVNI OGLAS  za prijem namještenika u radni odnos  u Općinu Jajce na neodređeno vrijeme na slijedećim pozicijama:
 
01. Referent vatrogasac -  vozač u Službi civilne zaštite - 3 izvršitelja
02. Viši referent – komunalni redar u Kabinetu općinskog načelnika - 1 izvršitelj
03. Viši referent – Tehnički sekretar Općinskog načelnika - 1 izvršitelj
 
JAVNI OGLAS preuzmite OVDJE
 

Javni oglas za prijem osoba sa VSS i VŠS za stručno osposobljavanje u općinske organe uprave Općine Jajce za 2024. godinu

web grbOpćina Jajce objavljuje JAVNI OGLAS za prijem osoba sa VSS i VŠS za stručno osposobljavanje u općinske organe uprave Općine Jajce.
 
Predmet Javnog oglasa je prijem 24 (dvadesetčetiri) osobe s visokom stručnom spremom, odnosno visokim obrazovanjem prvog, drugog i trećeg ciklusa Bolonjskog sistema studiranja  i višom stručnom spremom bez radnog iskustva. Javni oglas i Obrazac prijave preuzmite klikom ispod teksta.
 
 
 
Prijavu na Javni oglas sa traženim dokumentima dostaviti u roku od 15 dana od dana objave Javnog oglasa na Oglasnoj ploči Općine Jajce (objavljeno 13.5.2024. godine).

Javni oglas za prijem u radni odnos u JKP "Vodovod i kanalizacija" Jajce

javni oglasJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Jajce objavljuje JAVNI OGLAS za prijem zaposlenika u radni odnos na neodređeno vrijeme na radno mjesto Inkasant.

JAVNI OGLAS preuzmite OVDJE

Poništenje Javnog oglasa - referent vatrogasac vozač

web grbOpćina Jajce objavljuje PONIŠTENJE JAVNOG  OGLASA za popunu radnog mjesta namještenika u Općini Jajce na neodređeno vrijeme na poziciji: Referent vatrogasac vozač u Službi civilne zaštite - 2 izvršioca.
 
PONIŠTENJE JAVNOG  OGLASA  preuzmite OVDJE
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Oglasi