Općina Jajce

Izbor sportiste SBK u Jajcu 28. februara 2014. godine

Sastanak u JajcuManifestacija „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2013. godinu„ održat će se 28. februara 2014. godine u Pozorišnoj dvorani Doma kulture u Jajcu, potvrđeno je to na jutros održanom sastanku predstavnika Sportskog saveza SBK/KSB sa Načelnikom Općine Jajce. Uskoro će uslijediti i sastanak Organizacionog odbora za održavanje ove manifestacije, a na posljednjoj sjednici Upravnog odbora Saveza imenovan je i Žiri/Ocjenjivački sud „Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2013. godinu.

 

 

Za predsjednika je izabran Jezdimir Miljenović, dok je Kemal Balihodžić imenovan za potpredsjednika, a članovi su Mulo Hadžić, Adnan Šehić i Edhem Ekmeščić. Žiri/Ocjenjivački sud sastavljen je od istaknutih sportskih radnika i novinara koji svojim radom već duži niz godina doprinose afirmaciji sporta na našim prostorima.

 

Upravni odbor Sportskog saveza SBK/KSB donio je odluku o izmjeni Pravila za izbor najboljeg sportiste i sportske ekipe. Tako se od ove godine, prvi put, bira najbolja sportašica i sportista iz ekipnih sportova čime se stimulišu sportisti iz kolektivnih sportova.

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Arhiva vijesti Izbor sportiste SBK u Jajcu 28. februara 2014. godine