Općina Jajce

Upitnik za predstavnike dijaspore - Izrada dokumenta Strategija komunikacije sa dijasporom

DIJASPORA UPITNIKOpćina Jajce dijelom je Projekta Dijaspora za razvoj D4D koji je zajednički projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švajcarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

U okviru ovog projekta proveli smo nekoliko važnih aktivnosti i implementirali sadržaje koji našoj dijaspori olakšavaju pristup određenim informacijama i dokumentima. Uspostavili smo na web stranici Općine Jajce  odjeljak za dijasporu, uslugu E-matičar, Servis 48 sati, organizirali Biznis forum sa dijasporom. U želji da unapjeđujemo usluge i ostvarimo što kvalitetniji kontakt sa našom dijasporom u toku je implementacija projekta izrade Strategije komunikacije sa dijasporom. U tom smislu potrebna nam je vaša pomoć na način da popunite upitnik klikom na link https://forms.gle/EAZZkdqzUVbBjn7PA 

Ovaj upitnik ima za cilj prikupljanje informacija o načinima komuniciranja predstavnika dijaspore i dobijanja informacija od općine/opštine/grada Vašeg porijekla, da bi se obezbijedilo komuniciranje i dobijanje informacija od strane općine/opštine/grada Vašeg porijekla u skladu sa potrebama predstavnika dijaspore.
 
Odgovori koje dajete su anonimni i koristiće se isključivo u svrhu unapređenja komuniciranja između predstavnika dijaspore i općine/opštine/grada i pružanja usluge općine/opštine/grada prema predstavnicima dijaspore.
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Dijaspora Upitnik za predstavnike dijaspore - Izrada dokumenta Strategija komunikacije sa dijasporom